Wauw Logo Wauw Logo
Slider

Vacature: Jeugdzorgmedewerkers

Wij zijn op zoek naar jeugdzorgmedewerkers. Ben jij de persoon met het speciale Wauw gevoel, dan ben jij degene die wij zoeken! Wauw speciaal voor jou is een mooi, sprankelend bedrijf. Wij bieden zorg en begeleiding op locaties in Venray, Venlo en Peel & Maas aan kinderen en jongeren met een bijzondere hulpvraag. Het team is jong en flexibel en heeft de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt, waardoor Wauw zich als professionele zorgorganisatie kan profileren.

Functieomschrijving:
Als jeugdzorgmedewerker begeleid je kinderen/jongeren individueel en in de groep in de dagelijkse leefsituatie. Dat doe je proces- en taakgericht. Samen met de kinderen/jongeren, gezinnen en het team voer je hulpverleningsplannen uit, schrijf je werkplannen en maak je evaluatieverslagen. Je coördineert het pedagogisch handelen binnen een team wanneer de (mogelijke) veiligheid van een kind/jongere in geding is. Je begeleidt en coacht collega’s bij de uitvoering van de werkzaamheden op de groep en naleven van procedures, signaleert hierbij knelpunten, biedt oplossingen hiervoor en stemt deze af met de leidinggevende. Samen met het hele team draai je een 24-uurs groep, dit betekent dat je ook dagdiensten, slaapdiensten en onregelmatige diensten deelt

Kennis:
Je hebt een relevante hbo-opleiding, zoals Pedagogiek of SPH.
Je bent of kan je registreren in Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).
Je hebt affiniteit met jongeren en hun problematiek.
Bij voorkeur heb je enkele jaren relevante ervaring binnen een residentiële setting en kennis en ervaring met de uitgangspunten van de Contextuele benadering.

Solliciteren:
Zie jij jezelf in bovengenoemde functie en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je sollicitatie met CV voor 29 februari 2020 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

foto jeugdzorgmedewerker

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen