Wauw Logo Wauw Logo
Slider

Vacature: Gedragswetenschapper

Binnen ons team van Wauw speciaal voor jou zijn we op zoek naar een gedragswetenschapper (20 tot 24 uur p/w). Kom jij ons team versterken?

we want you

Functieomschrijving:
Als gedragswetenschapper voer je intakegesprekken met gezinnen en je werkt ook gedurende het hele traject samen met het gezin. Je verricht psychodiagnostiek in het kader van de indicatiestelling en/of in het kader van begeleiding/behandeling van het gezin dit doe je door het verrichten van gedragsobservaties en het interpreteren van diagnostisch onderzoek. Daarnaast registreer je onderzoeksresultaten en draagt zorg voor dossiervorming en koppelt de onderzoeksresultaten terug aan het gezin en de betrokkene collega’s. Je ondersteunt, adviseert en coacht onze groepsbegeleiders ten aanzien van kernbeslissingen/plan van aanpak, zodanig dat zij adequaat het kind/jongere/gezin kunnen begeleiden. Verder signaleer en analyseer je voor de organisatie relevante trends en ontwikkelingen binnen je eigen expertisegebied. Je participeert in overleggen ten behoeve van de inhoudelijke ontwikkeling en je verzorgt intern en extern voorlichtingen en trainingen.

Kennis:
* Academisch werk- en denkniveau;
* Kennis van therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden;
* Kennis van gedragsproblemen en -stoornissen;
* Kennis van Jeugdzorgsysteem;
* Ervaring in het verrichten van psychodiagnostiek.

Solliciteren:
Zie jij jezelf in bovengenoemde functie en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je sollicitatie met CV voor 29 februari 2020 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen