Wauw Logo Wauw Logo

Slider
  • Werken bij Wauw

Werken bij Wauw

Vacature Jeugdzorgbegeleider (weekenden)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij de persoon met het speciale Wauw gevoel, dan ben jij degene die wij zoeken! Wauw speciaal voor jou is een professionele zorgorganisatie die zorg en begeleiding geeft aan kinderen en jongeren met een bijzondere hulpvraag.

Wij zoeken:
Een collega die ons team van groepsbegeleiders in de weekenden komt versterken. Je werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van activiteiten, waarbij de cliënt mag rekenen op voldoende ondersteuning en begeleiding. Daarnaast werk je samen met de cliënt aan de gestelde doelen.

Jouw profiel:
- Minimaal (bijna) afgeronde MBO opleiding niveau 3 of 4:
* Maatschappelijke zorg- en dienstverlening
* Persoonlijke begeleiding gehandicaptenzorg
* Pedagogisch medewerker jeugdzorg
- Minimaal 3e jaars HBO student of HBO opleiding afgestudeerd:
* Pedagogiek
* Social work

Je bent:
-  flexibel, enthousiast, creatief, zelfstandig, durft beslissingen te nemen en bent een echte teamplayer
- Beschikbaar in de weekenden
- In het bezit van een rijbewijs

Solliciteren:
Wens je meer informatie kijk op onze site of bel dan met 06 – 48 15 25 03. Wil je graag ons team komen versterken? Mail dan je sollicitatie met CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


IMG 20201031 WA0010

Stage 

Ben je op zoek naar een stageplaats? Volg je een van onderstaande opleidingen? Vind je het leuk om met verschillende leeftijden en problematieken te werken, ben je enthousiast, flexibel, bereid in het weekend te werken en houd je van een uitdaging? Mail dan een berichtje met daarin jouw motivatie en CV.

MBO:
- Maatschappelijke zorg- en dienstverlening
- Persoonlijke begeleiding gehandicaptenzorg
- Pedagogisch medewerker jeugdzorg

HBO:
- Pedagogiek
- Social work
- 2e-3e jaars afstuderen Social work

Vrijwilliger

Zoek je een leuke vrijwilligersplek? Kom dan vrijwilligerswerk doen bij Wauw speciaal voor jou! Wij hebben binnen onze organisatie vele mogelijkheden. Als je je aanmeldt kijken we samen wat bij je past en wat je leuk vindt? Voor interesse of meer informatie neem contact op. 


 

 

Afdrukken E-mailadres