Wauw Logo Wauw Logo

  • Wauw
  • Nieuws
  • Wauw speciaal voor jou: Al 15 jaar krachtig in verbinden

Wauw speciaal voor jou: Al 15 jaar krachtig in verbinden

Persfoto 15 jaar Wauw
Op 22 oktober 2023 viert Wauw speciaal voor jou haar 15-jarig jubileum. Wat ooit begon als een idee in 2008, heeft zich ontwikkeld tot een bloeiende zorgorganisatie met een toegewijd team dat altijd de behoeften van kinderen, jongeren en jongvolwassenen vooropstelt en krachtig is in het leggen van waardevolle verbindingen.

Het motto van dit jubileumjaar , "Krachtig in Verbinden," zit dan ook diep geworteld in hun missie. Door het leggen van verbindingen en de samenwerking op te zoeken, kijken ze naar de mogelijkheden en kansen die er liggen en passen bij vernieuwende zorg. Dit is en blijft hun basis voor het voortdurende succes en de groei.

Wauw speciaal voor jou biedt hulp en begeleiding aan kinderen met een bijzondere hulpvraag. Door het creëren van een veilige plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn, dragen ze bij aan persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen. Hierdoor vergroten ze de kansen voor deze kinderen om actief deel te nemen aan de maatschappij.

Naast hun zorgaanbod onderscheidt Wauw speciaal voor jou zich met twee belangrijke projecten. "Wauw Werkt" biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een opstap naar een baan. Met "Wauw Wonen" begeleiden ze jongeren naar zelfstandig wonen, waarbij aan individuele doelen wordt gewerkt, en waar iedereen 100% zichzelf mag zijn.

Anke Hurkmans, oprichter en directrice van Wauw speciaal voor jou, heeft gedurende 15 jaar een prominente plaats verworven in de top 5 van zorgaanbieders in Noord-Limburg. Haar onmetelijke toewijding en haar vermogen om iedereen in hun kracht te zetten, hebben veel kinderen geholpen en geïnspireerd.

Anke Hurkmans blikt terug op deze 15 jaar: "Het is werkelijk 'Wauw' om te bedenken dat we al 15 jaar bestaan. Ik ben ontzettend trots om dit prachtige werk te doen voor kinderen met een bijzondere hulpvraag. Werken vanuit je hart is het mooiste wat er is. Dan voel je de passie en kom je iedere dag met plezier naar je werk. Ook in de komende jaren wil ik, samen met mijn team, me nog meer gaan focussen op vernieuwende zorg."

Om dit jubileum samen te vieren, nodigt Wauw speciaal voor jou je uit om deel te nemen aan de receptie. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 21 oktober 2023, van 15.00 tot 18.00 uur, op het adres Bergweg 10, Venray.

 

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen