Wauw Logo Wauw Logo

Zorg

Wauw speciaal voor jou bied zorg voor kinderen met een bijzondere hulpvraag. Want een kind met een beperking is boven alles gewoon een kind, met dezelfde wensen als alle andere kinderen! Op verschillende locaties in Noord-Limburg bieden we daarom wekelijks leuke activiteiten, spannende uitstapjes en gezellige logeerweekenden aan. Met veel plezier zorgen we ervoor dat de kinderen een leuke en onbezorgde dag hebben, én dat ze hun sociale en zelfstandige vaardigheden kunnen laten groeien.

Wauw heeft programma’s voor kinderen van 4 tot 12 jaar en van 12 tot 18 jaar oud. Daarnaast bieden we ook verschillende vormen van individuele begeleiding en trainingen in sociale vaardigheden.

Interessant? Lees dan verder op de hoofdpagina van Wauw Speciaal voor Jou.

bij wauw mag je zijn wie je bent

Zorg in Bulgarije

Wat kunt u verwachten van de zorg in Bulgarije?

Binnen een gezin met één of meerdere kinderen met een beperking is vakantie vaak niet een moment van ontspannen, maar juist van nog harder werken omdat alles anders is dan thuis. De nieuwe vakantie omgeving geeft stress en onduidelijkheid bij kinderen met een beperking.

Daarom organiseren wij een vakantie die voor alle kinderen uit het gezin en ook voor ouders een feest is om naar uit te kijken. Onbezorgd samen op vakantie bij Villa Wauw in Straldzha. De juiste begeleiding voor uw kind is aanwezig zodat ook u aan vakantie toekomt!

De ouders zullen misschien tijdens de vakantie een dagdeel behoefte hebben aan wat tijd samen. Tussen 9:00h en 21:00h kan er op 2 vaste dagen in de week (namelijk maandag en vrijdag) gekozen worden om een dagdeel gebruik te maken van opvang. De kinderen zijn dan onder toezicht van een of beide beheerders van Wauw op vakantie. De kinderen kunnen dan gewoon op het terrein spelletjes doen zoals ze dat elke dag kunnen doen. Ze kunnen knutselen of bijvoorbeeld een wandeling maken door het stadje en een ijsje halen. De vergoeding voor deze zorg/begeleiding kunt u net als de zorg in Nederland bij de gemeente aanvragen.

Deze begeleiding vraagt u van te voren aan bij de beheerders, dit kan tot 10 dagen voordat u de begeleiding wilt ontvangen.

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen