Wauw Logo Wauw Logo
 

Welkom bij Wauw op Vakantie!

1
1
1
1

Villa Wauw Vakantiehuis

Wauw op vakantie is een heerlijk rustig huis, met appartementen, waar je even helemaal tot rust kan en mag komen. Het huis staat midden in een grote tuin, met daarachter nog een gebouw met 3 appartementen. Iedereen kan een plekje in de tuin vinden voor zichzelf. Je waant je midden in de natuur. Op elk moment van de dag kunt u heerlijk in de zon zitten, maar ook is er voldoende schaduw in de tuin door de begroeiing. Door de rust en ruimte van dit complex is het heerlijk toeven in de tuin, heel het jaar door kunt u genieten vanuit uw luie stoel, of kleurrijke hangmat. Naast voldoende privacy vindt u er ook een zwembad, terras en genoeg mogelijkheden om lekker te spelen en van de natuur te genieten.

Villa Wauw in Bulgarije

Bulgarije is een prachtig land met een rijke cultuur en natuur.

Villa wauw biedt vele mogelijkheden, voor groepen, 65 plussers, grote gezinnen, samengestelde gezinnen en wat het extra speciaal maakt ook voor gezinnen met een kind met een hulpvraag. Wij bieden namelijk zorg indien dit wenselijk is, gezinnen met een kind met een bijzondere hulpvraag hebben behoefte aan een rustig plekje. Dat is precies wat u vind bij Wauw op vakantie! Meer informatie hierover vind u onder het kopje Zorg.

Het is maar 2,5 uur vliegen vanuit Eindhoven, Dortmund, Düsseldorf, Amsterdam. De bevolking is vriendelijk en erg gastvrij.

U kunt elke dag uit eten voor een prijs waar je in Nederland nog niet voor kan koken.

Gezelligheid

Villa Wauw blijft graag kleinschalig. Op het terrein vind u 3 appartementen onder 1 dak en een villa met 3 kamers. Door deze kleinschaligheid is de sfeer al snel plezierig en intiem. Ook is er mogelijkheid tot kamperen. Van speelparadijs tot ontspanning, van actief zijn tot romantiek, alles kan.

comfort is onze troef!

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen