Wauw Logo Wauw Logo

Villa Wauw Vakantiehuis

Villa Wauw is een prachtig authentiek Bulgaars huis met daarachter een gebouw met 3 appartementen. U kunt er met een of meerdere gezinnen of groepen een heerlijke vakantie vieren. Iedereen kan tot rust komen.

In de Villa herkent u het authentieke Bulgarije, maar alle ruimtes zijn gerenoveerd en aangepast aan de Nederlandse standaard. De appartementen zijn in 2013 gebouwd. Appartement rood en wit zijn schakelbaar, waardoor er voor allerlei groepen en gezinnen goede en passende opties ontstaan.

Het huis heeft een grote tuin waar de kinderen kunnen spelen en er zijn leuke spelletjes en spullen aanwezig om mee te spelen. Ook kunnen de kinderen bezig zijn in de tuin, waar ze tomaten en peren kunnen plukken voor de maaltijd van s’avonds.

Door zijn kleinschaligheid, inrichting en unieke ligging is er harmonie met de natuur en blijft de rust en ruimtelijkheid onaangetast.

Elk gastverblijf is ingericht voor een stukje privé voor het gezin. Het huis is kindvriendelijk ingericht en biedt vermaak met o.a. bordspellen, schommels, trampoline, zwembad (in de zomermaanden), steps, fietsen enz.

Wauw op vakantie tracht duidelijk en eerlijk te communiceren in uw landstaal. Transparant, zodat het voor u duidelijk is. Dus ook in de voorwaarden geen kleine lettertjes. Al onze producten worden omschreven naar waarheid, zonder ze mooier te maken dan ze zijn. We zien toe op de naleving van de huisregels.

villa
1
1
1
1
1
1
1

De Locatie

Het vakantiehuis ligt aan de rand van Straldzha. Dit is een stad in het zuidoosten van Bulgarije. Straldzha ligt heerlijk centraal voor als u toe bent aan een dagtripje. In een uur bent u aan het strand, heerlijk rustige strandjes, of de toeristische drukte van Sunny Beach, inclusief waterpretparken. In een half uurtje bent u aan de voet van het Balkangebergte. U kunt met een stoeltjeslift naar boven en beneden. Ook zijn er goed begaanbare paden om een flinke wandeling te maken. U kunt ook grotten vinden, naar een waterval lopen en heerlijk zwemmen. Ook op een half uur afstand vindt u de moderne stad Sliven. Maar ook voor de cultuurliefhebber is Bulgarije uitermate geschikt! Op 20 minuten afstand is er bijvoorbeeld een museumdorpje.

De stad zelf heeft een bevolking van ca. 5.700 mensen. Dit stadje geeft meer het gevoel van een dorp omdat vrijwel ieder huis een tuin rondom heeft met moestuinen. Straldzja ligt in een laagvlakte, maar vlakbij de rand van het Balkangebergte. Als u Straldzha bezoekt zult u het gevoel hebben dat u terug in de tijd van uw (groot)ouders bent beland. De mensen hebben een eenvoudig bestaan. Geregeld zie je ezeltjes, paarden, koeien en schapen. Toch kent men ook de moderne voorzieningen.

villa

Kamperen

Wauw op vakantie heeft naast de mooie verblijven ook meerdere kampeerplaatsen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Verblijf

Onze appartementen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Alle appartementen bevinden zich op de begane grond. De 3 kamers in de Villa bevinden zich op de 1e verdieping.

Het "Wauwhuis" is toegankelijk voor iedereen! Voor groepen, kinderen, ouderen en voor mensen met een beperking. Kinderen kunnen zich vrij bewegen op het terrein, omdat bij de opbouw rekening gehouden is met de aanwezigheid van kinderen. Op veel plaatsen zijn speelmogelijkheden.

De gastverblijven en de paden op het terrein zijn zoveel mogelijk aangepast conform de geldende regeling voor toegankelijkheid; zo bent u ervan verzekerd dat u met uw rolstoel vrijwel overal terecht kunt.

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Veiligheid

De beheerders zijn Nederlanders en kunnen u verder te woord staan in de talen Engels, Duits en Bulgaars. Dit is makkelijk en noodzakelijk omdat het team contact met zijn bezoekers van groot belang acht en over goede kennis beschikt omtrent de activiteiten in de omgeving. Een veilig en vertrouwd gevoel!

Bij calamiteiten beschikken de beheerders over een verbanddoos en wat medicijnen. Indien nodig gaan we bij de dokter langs of naar de eerste hulp in het ziekenhuis. De brandweer (ook een eerste hulp) kan bovendien zeer snel aanwezig zijn. Een van onze belangrijkste waarden in ons concept en binnen ons verblijf is respect. Bij Villa Wauw benadert iedereen elkaar met respect. Respect voor elkaar, voor elkaars privacy, elkaars spullen en respect voor de natuur!

verblijf

Alle appartementen zijn zelfstandige units die afgesloten kunnen worden. Er geparkeerd worden op en rond het terrein en s ’nachts is het terrein verlicht waardoor u makkelijk uw weg kunt vinden. Het terrein is tevens afgeschermd waardoor kinderen er veilig kunnen verblijven. Wel zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van hun kinderen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van het zwembad.

wauw op vakantie, een veilig gevoel!

Voorzieningen

Alle appartementen zijn volledig ingericht. De keukens zijn voorzien van koel vriescombinatie, een fornuis, oven, magnetron, vaatwasser. Het huis beschikt over een ligbad. Het gehele complex is voorzien van WiFi.

De tuin ligt rondom het huis, met bomen, struiken, terrassen, grasveldjes en druivenranken. Heel het jaar door kunt u vanuit uw luie stoel of hangmat genieten van het fluiten van allerlei vogels. Zie voor specifieke informatie over de voorzieningen per appartement of kamer op de pagina tarieven.

verblijf

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen