Wauw Logo Wauw Logo
Wauw Team

Welkom bij Wauw op Vakantie!

Optimale vakantie speciaal voor gezinnen met kinderen met een bijzondere hulpvraag. Maar ook uitermate geschikt voor (begeleide) groepsvakantie, grote gezinnen en 65 plus.

1
1
1
1

Villa Wauw in Bulgarije

Bulgarije is een prachtig land met een rijke cultuur en natuur. Villa wauw biedt vele mogelijkheden.

Wij zijn speciaal gericht om een optimale vakantie aan te bieden voor kinderen met een bijzondere hulpvraag met hun gezin. Wij bieden zorg indien dit wenselijk is. Ook voor 65+ en grote gezinnen biedt dit huis een uitkomst. Het is 2,5 uur vliegen vanuit Eindhoven, Dortmund, Dusseldorf, Amsterdam. De bevolking is er vriendelijk en erg gastvrij. U kunt er elke dag uit eten voor een prijs waar je in Nederland nog niet voor kan koken.

Binnen een gezin met één of meerdere kinderen met een beperking is vakantie vaak niet een moment van ontspannen, maar juist van nog harder werken omdat alles anders is dan thuis. De nieuwe vakantie omgeving geeft stress en onduidelijkheid bij kinderen met een beperking.

Daarom organiseren wij een vakantie die voor alle kinderen uit het gezin en ook voor ouders een feest is om naar uit te kijken. Onbezorgd samen op vakantie bij villa Wauw in Straldja. De juiste begeleiding voor uw kind is altijd aanwezig zodat ook u aan vakantie toekomt!

De gezinsvakantie begint op vrijdag met een gezamenlijke maaltijd. Zo maakt u kennis met de begeleiders, kinderen en andere ouders. Elke dag wordt er voor de kinderen een dagvullend programma georganiseerd, terwijl ook voor de ouders leuke en leerzame activiteiten georganiseerd worden. Natuurlijk zijn er tijdens een vakantie geen verplichtingen… Er is voor het hele gezin nog veel tijd over om te ontspannen en de omgeving te verkennen.

villa

Gezelligheid

Villa Wauw blijft graag kleinschalig. Op de vakantieplek vindt u vier gastverblijven en vijf kampeerplaatsen. Door deze kleinschaligheid is de sfeer al snel plezierig en intiem.

Bij Villa Wauw doen we graag dingen samen. In de zomer zijn er veel kinderen dus vriendjes worden snel gemaakt. Daarnaast wordt er iedere week een spelletjesdag georganiseerd, uiteraard geheel vrijblijvend.

In de maanden juli en augustus zijn alle gasten welkom op het zondagse borreluur in de boomgaard om met elkaar kennis te maken. Een moment van gezellig samenzijn, informatie-uitwisseling en het ontstaan van vriendschappen.

In de boomgaard, met zijn uitgebreide tuinmeubilair, wordt meer dan eens op eigen initiatief gezamenlijk gebarbecued.

villa

Villa Wauw biedt u daarnaast het gemak van allerlei faciliteiten op de locatie zodat iedereen hier iets van zijn gading vindt: van speelparadijs tot ontspanning, van actief zijn tot romantiek.

In het hoogseizoen kan dagelijks uw broodbestelling opgenomen worden voor en bezorging aan huis…. En als extra service bieden wij u iedere ochtend een ontbijtservice aan!

comfort is onze troef!


  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen