Wauw Logo Wauw Logo
Wauw Wenst Logo

Welkom bij Wauw Wenst!

Kinderen met een bijzondere hulpvraag hebben dromen en wensen. Samen met Stichting Wauw wenst maken we deze dromen waar.

Wauw biedt zorg en begeleiding voor kinderen met een bijzondere hulpvraag. Dit doen zij in Venray, Horst aan de Maas, Venlo, Peel & Maas, Beesel, Gennep en Bergen. Wauw biedt activiteiten aan die het sociale contact van kinderen en jongeren met een beperking kunnen bevorderen en die het onbezorgd spelen mogelijk maakt. Iedereen heeft immers recht op een leuke club waar ze kunnen zijn wie ze zijn. De ontlasting van ouders en het kind laten groeien in hun eigen krachten, is hier ook erg van belang.

Op het moment dat Wauw 7 jaar bestond en 7 HET geluksgetal is, is de Stichting Wauw Wenst een nieuw project van Wauw. Kinderen met een bijzondere hulpvraag hebben dromen en wensen. Maar ook kinderen uit gezinnen die minder bedeeld zijn willen wij een super dag laten beleven. Wauw Wenst wil wensen van kinderen waar gaan maken.

wenst

Tijdens de feestdag is er een Wensboom in de lunchroom van “De Hei” geplaatst, waarin de kinderen van Wauw hun wens kunnen ophangen. De boom blijft vervolgens in de lunchroom staan, dus ook kinderen die geen zorg of begeleiding van Wauw krijgen kunnen hun wens in de boom hangen. Het is echter zo dat de doelgroep bestaat uit kinderen met een bijzondere hulpvraag of uit minder bedeelde gezinnen.

Het uiteindelijke doel is om elke wens uit te laten komen. Het is dan ook heel erg afhankelijk van de inkomsten van Stichting Wauw Wenst. Het is mogelijk om als ‘Vrienden van’ of ambassadeurs van Wauw Wenst een bijdrage te leveren. De stichting samen met andere bedrijven en organisaties zullen het mogelijk maken een wens in vervulling te laten gaan. HOE GAAF IS DAT!!!

Wilt u een steentje bijdragen aan wensen van de kinderen met een bijzondere hulpvraag, dan kunt u vriend van of ambassadeur worden. Dit kan middels een eenmalige bijdrage of structureel een bijdrage te leveren.

wenst

  • Venray
  • Horst aan de Maas
  • Venlo
  • Peel & Maas
  • Beesel
  • Gennep
  • Bergen